Estrenem Galeries fotogràfiques

galeria0

Avui us presentem una millora del nostre web que, creiem, serà del grat de tothom i representarà un nou pas endavant en el nostre objectiu de difondre els rellotges de sol dels Països Catalans.

Amb la incorporació de les Galeries fotogràfiques, posem a l'abast de tots els afeccionats als rellotges de sol, a la seva bellesa i a la seva integració a l'entorn, el nostre fons de prop de 5.000 rellotges de sol. Amb les Galeries es pot apreciar la diversitat i l'esforç tècnic i, sobretot, artístic de molts dels nostres rellotges alhora que, al'organitzar-se per municipis, ens ha de servir per organitzar unes magnífiques sortides gnomòniques.

El seu funcionament és molt simple. A través de l'opció "Galeria d'imatges" que trobareu a l'apartat Inventari del menú principal, podreu accedir a un selector de municipis on heu de triar el municipi d'on voleu veure'n les fotografies dels seus rellotges de sol.

galeria1Ampliació d'una de les fotografiesgaleria2La fitxa gnomònica d'un dels rellotges

 

Us apareixerà aleshores un mosaic amb els rellotges de sol (tal i com podeu veure a la imatge superior) del municipi triat. En aquesta pantalla, podreu ampliar i passejar-vos per les imatges ampliades dels rellotges fent clic a qualsevulla de les imatges. Clicant la fletxa dreta o esquerra que us apareixerà, podreu moure-us per totes les imatges de la galeria.

D'altra banda, si féu clic al número que apareix a sota de cada rellotge, tindreu a disposició la fitxa tècnica d'aquell rellotge.

Esperem que aquesta nova utilitat ens apropi encara més a gaudir d'aquests elements patrimonials de la nostra nació i aprofitem l'avinentesa per demanar novament que ens féu arribar qualsevol correcció, nou rellotge o fotografia que cregueu que pot ser útil.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal