1r PREMI ARAGONÉS PRADELLS

Premi-logo-red

La Societat Catalana de Gnomònica es complau a comunicar-vos la propera instauració del PREMI ARAGONÉS PRADELLS que patrocinarà anualment el nostre soci Vicent Aragonés Pradells amb el recolzament de la SCG, qui convocarà el premi i nomenarà el jurat. 

Es podrà concórrer a aquest premi tant per la construcció realitzada d'un rellotge nou, com per la restauració d'un antic, així com per la publicació d'un llibre en idioma català referent als rellotges de sol.

Així mateix, i amb la finalitat de fomentar el coneixement dels aspectes científics i tecnològics de la gnomònica entre el jovent en formació, s'ha constituït el "Premi ARAGONÉS PRADELLS Junior", dirigit a estudiants de secundària.

Tant les basis dels premis com els terminis per a la presentació de treballs, així com la dotació econòmica i altres detalls, estan en procés d'estudi ja molt avançat, i ben aviat es publicaran a través de la revista La Busca de Paper, en els butlletins digitals i en el web de la SCG.

Estem segurs que la iniciativa del nostre soci Vicent Aragonès serà molt ben acollida per la comunitat gnomònica i confiem rebre una resposta realment positiva i molt activa que ens permeti donar embranzida a aquest interessant projecte.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal