OTOS, un referent del turisme cultural valencià

5597

Otos i Carrícola guanyen els "Reconeixements de la Cultura 2019" que atorga el departament de Cultura de la Diputació de València.

En el cas d'Otos, aquest guardó reconeix la iniciativa i l'evolució de la "Ruta dels rellotges de sol", un projecte cultural en el qual han participat artistes valencians de reconegut prestigi nacional i internacional, com Artur Heras, Toni Miró, Arcadi Blasco, Rafael Armengol, Manuel Boix, Andreu Alfaro, Elisa Marí o Rafael Amorós. Aquesta ruta va néixer l'any 2005 i ha anat creixent en el decurs dels anys amb la incorporació de noves obres artístiques, etnogràfiques i científiques. El projecte s'ha convertit en una realitat turística que manté una clara trajectòria ascendent i que ha convertit el municipi en un referent del turisme cultural valencià, amb 30 rellotges calculats i supervisats pel gnomonista Joan Olivares.

 

 

6232

L'ajuntament d'Otos ha mantingut i consolidat el compromís amb la ruta per tal de fomentar el turisme cultural i atendre la demanda creixent de visitants. A més, aquesta ruta es completa amb la visita a la col·lecció d'art permanent d'Antoni Miró, que s'exposa en el Palau d'Otos.

2227

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal