El ajuntaments, imprescindibles per la Reforma Horària i arribar a l’Objectiu 2025

Reforma horaria Foto E. Farre 2

                                                                                                 (Foto E. Farré)

El passat 28 de març, Eduard Farré, en representació de la SCG, va assistir a la jornada "Els municipis: motor dels canvis en la Reforma Horària", celebrada al Palau de la Generalitat, i que va comptar amb la participació de la consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó.

 

 

Aquesta jornada ha mostrat les bones pràctiques de consistoris pioners en els Pactes del Temps: cinc ajuntaments catalans, que van donar a conèixer les bones pràctiques de reforma horària als seus municipis, i un d'Euskadi, el del municipi de Beasain, que va mostrar les accions i estratègies en nous usos del temps i conciliació que està impulsant. Això sumat a la ponència del sociòleg francès Jean-Yves Boulin, ha estat el contingut principal de la trobada.

Reforma horaria Foto E. Farre 1

                                                                                                      (Foto E. Farré)

L'activitat ha estat organitzada per la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària, que fins fa poc estava gestionada per la iniciativa ciutadana Reforma Horària i que ara depèn de l'Oficina per a la Reforma Horària, del Departament de la presidència del Govern de la Generalitat.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal