NOU LLIBRE GNOMÒNIC

Tenim el goig d'anunciar-vos la publicació dLlibre A Canones 2020'un nou llibre que ve a enriquir la biblioteca gnomónica mundial. Si això sempre és motiu de satisfacció, en aquest cas ens n'alegrem doblement ja que un dels dos autors és el nostre benvolgut amic Antoni Cañones, a qui aprofitem per felicitar cordialment des d'aquestes línies.

El llibre ha estat prologat pel nostre també benvolgut amic, soci i gran gnomonista en Joan Serra Busquets, de Palma de Mallorca, qui ha estat qui ens ha advertit de la bona notícia.

Es tracta d'una extensa obra, estudi i catàleg, titulada "Relojes de sol en el patrimonio construido, Civil, Religioso, Militar y Etnográfico, Provincia de A Coruña" de José M. Yáñez Rodriguez i Antonio Cañones Aguilar, editada per la Diputación Provincial da Coruña.

La presentació del llibre serà el proper dia 20 de febrer a les 20 h., en el Salón de Plenos del Palacio Provincial de A Coruña, Av. Porto da Coruña, 2.  i durant aquest dia es podrà veure allà mateix una exposició de les aquarel·les que apareixen en el llibre.

 

 

L'obra consta de 675 pàgines dedicades a catalogar extensament tots els rellotges de sol de la província, classificats per municipis, amb una detallada fitxa per a cadascun, i excel·lents fotografies complementades amb dibuixos i pintures a l'aquarel·la de la mà de José M. Yáñez. Està ja a la venda en varis portals de llibres a internet, i pot comprarse també adreçant-vos al distribuïdor www.torrelibros.com.

Podeu trobar més informació del llibre i del patrimoni gnomònic de Galicia en aquest enllaç.

 

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal