INAUGURACIO D'UN RELLOTGE MECÀNIC MONUMENTAL A SANT FELIU DE CODINES

1 inauguracio rellotge

El passat dia 16 de maig, i dins dels actes organitzats enguany amb motiu del 25è aniversari de la Fira del Rellotge de Catalunya, va tenir lloc la inauguració d'un rellotge mecànic monumental de disseny, a la rotonda d'entrada al municipi de Sant Feliu de Codines. A l'acte hi van assistir les màximes autoritats municipals i diversos membres de la Societat Catalana de Gnomònica.

La XXV FIRA DEL RELLOTGE DE CATALUNYA ha quedat posposada al diumenge 12 de setembre de 2021. Reserveu-vos la data

 

COMUNICAT DE LA FIRA DEL RELLOTGE DE CATALUNYA

Des de principis del passat any 2020, i fins ara mateix, aquest malaurat virus de la Covid19 ens ha canviat el nostre curs de vida. I gràcies podem donar els que hem tingut la sort de no agafar la malaltia! Tenim ganes de passar pàgina, moure'ns, i fer la nostra activitat professional i d'esbarjo de la manera més normal possible.

Havíem fet tots els preparatius per tal de celebrar la XXV FIRA del RELLOTGE el dia 16 de maig, és a dir, el tercer diumenge de maig com sempre hem tingut costum. Tanmateix, i d'acord amb l'Ajuntament que ho considerava massa exposat encara, la Fira l'hem  traslladada -amb molta recança- al diumenge 12 de setembre. Esperem que aquesta nova data serà més tranquil·la, sense tantes privacions, i amb més ganes i ànims.

2 Poster 25 aniv Fira rellotge

La data del dia 16 de maig es va mantenir per a les altres activitats que ja teníem programades, com ara la inauguració del rellotge monumental i la presentació de la segona part del llibre-memòria de la Fira, a la sala de plens de l'ajuntament, les quals van esdevenir un avenç de la celebració de la Fira.

3 sala de plens

 

 

 

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal