Cristina Pallàs, guanyadora del Premi "Treballs de Recerca de Batxillerat de l'Alt Camp"

Un moment de l'acte de lliurament de premis del concurs de treballs de recerca

Cristina Pallàs, alumna de l'Institut Narcís Oller, de Valls, ha estat la guanyadora de la 3a edició dels premis Treballs de Recerca de Batxillerat de l'Alt Camp, convocats pel Campus Extens de l'Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili a Valls. Al concurs, s'hi van presentar una desena de treballs provinents de centres de batxillerat de la comarca. 

Cristina Pallàs ha merescut el guardó pel treball El rellotge de sol. Un món per descobrir, del qual el jurat ha valorat l'anàlisi que l'autora ha fet de manera acurada i objectiva, així com també l'ús de diferents tècniques d'investigació i l'ampli ús de disciplines en l'elaboració del treball, amb una gran capacitat de recerca, una elecció acurada de les fonts d'informació, un extens treball de camp i l'aplicació directa de l'estudi. El tribunal també ha considerat que fa un ús correcte del llenguatge acompanyat d'una bona estructura i presentació del treball.

(Notícia apareguda a AVUI+, el 13/7/2011)

Aquest treball va ser assessorat pel nostre soci Ignasi Vilà, principal promotor del projecte de la SCG "Gnomònica Jove", i el trobareu en el nostre web, a la secció correponent.

La nostra cordial enhorabona a la jove Cristina Pallàs pel seu excel·lent treball.

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal