SORTIDA A BLANES I LLORET

3639
Categoria
SORTIDA
Data
2016-04-16 10:30
Lloc
Blanes i Lloret
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dia i hora:  dissabte 16 d'abril, a les 10.30 h del matí. 

Lloc de trobadaBiblioteca Comarcal de Blanes, Passeig de Catalunya, 2, BLANES. (Al costat de la Biblioteca hi ha un gran aparcament (P en el mapa)

Es farà un recorregut per uns quants rellotges de Blanes, que anirem adaptant segons l'hora (1 - 2 - 3 - 4 - 5, en el mapa).

planol 1

Cap allà la una, al carrer Violeta, 10, es visitarà el rellotge de sol amb cercle d'Hiparc, calculat i dissenyat per Francesc Clarà per al seu cunyat, qui amablement ens acompanyarà en la visita i ens ensenyarà el seu observatori astronòmic i explicarà com va fer les fotos de l'analema solar. Cap a les 2 de la tarda (12 solar), serà el moment de fer l'observació de l'analema vertical que hi ha a la paret nord de la mateixa casa i que, mitjançant un mirallet col·locat en el terrat, senyala tot l’any només les 12 hora solar.

planol 2

Tot seguit anirem a dinar a un restaurant de la zona:

Can Borrell  -  C/ Provença, 14, Blanes  -  T.972348012

El preu del menú és de 16 euros.

IMPORTANT: Cal confirmar l'assistència al dinar abans del dilluns 11 d'abril (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Després de dinar ens arribarem a Lloret de Mar per veure el rellotge de sol de vitrall que també ha calculat en Francesc Clarà:

Can Santi  -  Av. Les Alegries, 6, 4t-5a,  Lloret de Mar

Un cop acabada la visita donarem la trobada per acabada.

 
 

Totes les dates

  • 2016-04-16 10:30

Expedició al Pol Sud

Us acostem algunes de les imatges de l'expedició

pol1 t

Temps Universal