Assemblea General Ordinària de la SCG 2021

zoom-RED
Categoria
ACTIVITAT RECOMANADA
Data
2021-06-17 20:00

L'any 2020 no es va poder celebrar l'assemblea general ordinària de la SCG degut a la pandèmia. En aquella ocasió corresponia renovar els càrrecs de la Junta Directiva i, en no poder-se celebrar l'assemblea, es va acordar prorrogar-los un any. Cal tenir en compte que els càrrecs que cal renovar són: Presidència, Secretaria i tres Vocalies. Tal com preveu l'article 17 dels Estatuts, per optar als càrrecs de Presidència i Secretaria, caldrà haver servit prèviament a la Junta un període mínim de dos anys. Si desitgeu presentar-vos per formar part de la Junta Directiva, contacteu amb la Secretaria de la SCG.

Atès que la situació actual encara requereix mesures de seguretat, la junta ha acordat celebrar l'assemblea d'enguany en format virtual. A continuació trobareu l'enllaç on heu de clicar si us hi voleu connectar:

https://meet.google.com/tut-fznv-utm

Agraïm per endavant la vostra presència i us recordem que d'acord amb l'art. 14 dels Estatuts, podeu delegar per escrit (correu postal o electrònic) la vostra representació i vot en qualsevol altre soci. Un soci només podrà representar dos socis delegats.

 
 

Totes les dates

  • 2021-06-17 20:00