Skip to main content

Dario Mira i Alex Barber: Dos noms, molts projectes

 

Us presentem el rellotge de sol analemàtic recentment inaugurat en el CEIP Horta Major, d'Alcoi. El projecte ha estat pensat, calculat i dissenyat novament per aquest parell de joves que tantes aportacions estan fent al món de la gnomònica. 

En aquesta ocasió, dins de les celebracions del 25è aniversari de la creació del CEIP Horta Major, s'ha dut a terme amb molta il·lusió el projecte proposat per en Dario, pare de dues alumnes del centre.

 

 

 

 

 

 

El pati de l'escola s'ha omplert de llum i colors que conviden els nens a participar en un joc tan senzill i engrescador com saber l'hora gràcies al moviment de la Terra sobre si mateixa i al voltant del Sol, i a formar part de l'estructura del rellotge de sol amb el propi cos.

 

 

 

Han intervingut en el projecte en Dario com a quadranter i l'Àlex com a dissenyador artístic, però també hi han col·laborat amb entusiasme l'Imma, l'esposa d'en Dario i les seves dues nenes. 

 

A tots ells la nostra enhorabona i també al col·legi que ha tingut la sensibilitat de comprendre la importància d'aquesta obra dins del recinte escolar i l'enriquiment que suposa per a l'alumnat poder-ne disposar.

 

Vegeu l'article de:

El Ciumenge, Suplement Setmanal del diari "Ciudad" 

I no deixeu de visitar el blog d'en Dario, on podreu gaudir del video de la construcció del rellotge:

http://rellotgesdesolalcoi.blogspot.com/

Vegeu també l'entrevista que Radio Alcoi va fer als nostres amics el dia 19 de gener, dins del programa "Hoy por hoy Alcoy"

http://www.radioalcoy.com/snd_dwnld.asp?id=15308&tipo=prg


 

  • Creat fa .